Zimní lyžařský tábor – Jilemnice – Labská 30. 1. – 8. 2.

Jak je již tradicí, budeme pořádat v roce 2014 zimní lyžařský tábor pro členy našich oddílů.
Tentokrát jsme se rozhodli, že termín tábora bude mimo jarní prázdniny Prahy, v termínu 30.1.-9.2.2014.
Termín byl vybrán především s ohledem na přítomnost vedoucích (vysokoškolákům začíná semestr 17.2.).
S uvolněním dětí ze školy jsme nikdy neměli problém – škola je povinna uvolnit dítě na ještě jeden „ozdravný“ pobyt mimo období jarních prázdnin. Dítě mohou ze školy uvolnit sami rodiče, případně Vám na požádání poskytneme oficiální žádost o uvolnění od 4. přístavu.
Termín lyžařského tábora zasahuje do pololetních prázdnin. Střídat budeme 2 lokality – Jilemnice a Labský důl. Pojede opět celý přístav společně – tj. oddíly – Albatrosové, Bobři, Kačky, Rackové a Želvy.
Tábor bude zaměřen na sjezdové lyžování i běžky, nebudou chybět prohlídky okolí, návštěva bazénu a samozřejmě hry, soutěže a společné večery. Cena tábora je stanovena na 3000,- Kč. V ceně je doprava, ubytování, strava, lyžování a vstupné. Táborů se mohou zúčastnit i úplní začátečníci, pokud chodí alespoň do druhé třídy – mladší děti se mohou tábora zúčastnit jen pokud jsou samostatní a umí lyžovat.
Vybavení na sjezdové lyžování by měl mít každý vlastní (v omezené míře bude možné zapůjčit z přístavu), Běžky zapůjčíme na místě těm, kteří je nemají (na běžkách se budeme střídat).
Předběžné přihlášky naleznete zde.

You may also like...