Setkání oddílů Prahy 3 se závodem světlušek a vlčat 26.-28.4.

Na této akci se setkáme s ostatními oddíly, které působí na Praze 3. Během víkendu proběhne také okresní kolo závodu světlušek a vlčat, který ověří jejich znalosti a schopnosti získané během roku, v případě dobrého umístění, holky postoupí do krajského kola. Tato akce je důležitá, proto by bylo dobré si pro ni vynahradit čas 🙂 . Akce se koná v areálu VŠCHT Běstvina, kde jsme byly vloni. Holky budou mít na cestu pouze velký batoh, vše ostatní bude zabaleno ve velkém batohu, včetně malého baťůžku. Během víkendu má být chladné počasí, zabalte tedy s sebou i teplejší oblečení (thermo, čepice, rukavice, nákrčník/šála) 🙂 .

sraz: v pátek v 15:30 na hlavním nádraží pod velkými cedulemi s odjezdy

návrat: v neděli v 17:45 na hlavním nádraží pod velkými cedulemi s odjezdy

cena: 400 Kč

s sebou: spacák, pyžamo, plavky, hygiena (zubní pasta, kartáček, hřeben), oblečení na ven (legíny/tepláky, triko s dlouhým, triko s krátkým, mikina), bunda, spodní prádlo, ponožky, čepice, nákrčník, hrnek, lžíce, ešus/miska, čelovka, kapesní nůž, pláštěnka, malý baťůžek, láhev s pitím, páteční večeře, KPZ, propiska, zápisník, uzlovačka, stezka (barevná knížka)

na sebe: pevné boty, krojové triko, šátek, krojové kalhoty/sukně (jednobarevné – černé/modré, NE LEGÍNY !!!!!), mikina, bunda

You may also like...