trénink na 3 jezy a posádky

Přihlašování na 3 jezy bylo do této neděle. „Nevím“ jsme braly jako „Ne“. Z včas přihlášených lidí jsme vytvořily posádky, které jsou vypsané níže. Pro holky, které nepojedou na závodní lodi bude možnost se projít kolem řeky a fandit, případně pro některé bude možnost jet na lodi zpět do loděnice. Plavba skrz komory je také pěkný zážitek 🙂 .

Závod se pomalu blíží a proto je potřeba se na něj připravit. V sobotu 25.9. se bude konat trénink na tento závod. Na trénink by bylo dobré, kdyby dorazily holky, kteří jedou nasazenou posádku na lodi P550 a druhou nasazenou posádku P550. Bohužel pro holky, kteří pojedou v závodu dle rozpisu v kategorii OPEN žáci nemáme na trénink kormidelníka, tudíž nejsme schopné pro ně zajistit trénink. Samozřejmě závod se dá absolvovat i bez tréninku, tudíž holky nemusí zoufat, že závod nedokončí nebo  si ho neužijí 🙂 .

V kategorii OPEN  žáci máme posádku ve složení z nováčků a pro nás je více důležité, aby si holky akci užily a příjemně okusily naši vodáckou aktivitu 🙂 .

Rozpis posádek na 3 jezy:

1.nasazená P550 (Karkulka)Jana (kormidelník), Anežka N., Verča, Dominika, Majda
2. nasazená (Kormorán) Žužu (kormidelník), Izi, Sára P. (Rina), Zuzanka K., Anička Vlášková
3. OPEN žáci (Vlnatka) Bety (kormidelník), Thea, Anežka Č., Zuzanka J., Anna Zaoralová, Viki Longauerová
Náhradníci:

Trénink 25.9.
Sraz: 8:30 klubovna nebo 9:30 loděnice
Návrat: 14:00 loděnice nebo 14:45 klubovna
S sebou: věci na vodu dle počasí, pití, svačina, potvrzení o negativním testu

You may also like...