Pochod Praha Prčice 18.5.

Tradiční pochod, který se koná vždy 3. sobotu v květnu. Na této akci zajišťujeme také výdaj tatranek, plastových botiček na památku pochodníkům a dáváme jim razítko s cílem. Vyráží se vždy brzo ráno pořadatelským autobusem od Křížku do Votic, kde vystoupíme z autobusu a ještě před výpomocí v cíli jdeme dětskou trasu dlouhou cca 23 km. Po příchodu si chvíli odpočineme a najíme se (pozdní oběd a večeře je zajištěna ) Následně nastupujeme do stánků s vydáváním na jednotlivé směny po hodině. Zpět se jede opět pořadatelským autobusem a návrat je plánován v pozdních hodinách u klubovny. Kontaktní osobou této akce je Jana (737 745 933).

Sraz: v sobotu v 6:50 v klubovně, pořadatelský autobus přijede přímo tam. Je možné přijít už v pátek večer (po 19h) a přespat v klubovně.

návrat: v sobotu okolo 22h do klubovny

s sebou: dostatek tekutin (aspoň 1,5 litru), pokrývka hlavy, dobré obutí a oblečení na pochod (do batůžku bundu nebo pláštěnku, má trochu pršet), pořadatelské tričko (kdo má z minulých let), svačinu a pití na cestu (oběd a večeře již budou zajištěny na místě), asi 100,- kč kapesné

You may also like...