Praha plnou strašidel 8.1. 2021

Tradiční závod Prahou plnou strašidel. Soutěží se v tříčlenných hlídkách v oblasti Starého města. Každá hlídka by měla mít jedny hodinky a jeden mobilní telefon. Pokud máte doma nějaký dobrý plán centra Prahy s rejstříkem ulic, dejte ho dětem sebou, jinak mapku dostanou od nás. Letos je z důvodu nákazy pořádán netradiční formou, bez společného startu, cíle a tedy i občerstvení, vyhlašování a doprovodného programu. Hlídky jednotlivých oddílů startují těsně po sobě a po doběhu poslední skupinky půjdou hned zpět do klubovny. Rozdělení do hlídek se holky dozvědí na schůzce před závodem a bude umístěn na webu. Obecné informace o závodě jsou na https://strasidla.skauting.cz/, kde budou i průběžně zveřejňovány výsledky.

sraz: v sobotu ve 14h v klubovně

s sebou: Teplé oblečení, zápisník, tužku. Na hlídku alespoň jednu mapu (jednu dostanou na startu), jedny hodinky a vypnutý mobilní telefon. Používání telefonů během závodu je zakázané, je určen pouze pro případ nouze. Doporučuji malou termosku s teplým čajem, bude asi chladno a společný čaj nebude. Svačinu během závodu potřebovat nebudou, ale mohou si vzít něco sebou a sníst před startem nebo po doběhu, 20 Kč na startovné

návrat: v sobotu asi tak v 19h do klubovny (upřesníme podle přiděleného času startu, který je v rozmezí 15:00 – 16:30, vlastní závod trvá 2 hodiny).

You may also like...