přihlašování Pochod Praha Prčice 21.5. 2022

Pochod Praha Prčice je celostátní pochod, s velmi krásnou a dlouhou délkou konání. Při plánování jsme na tuto akci pozapomněli, a byla by škoda, kdyby holky neměli možnost se této akce zúčastnit. Pochod se koná 3. sobotu v květnu, tudíž na létošní rok to připadá na 21.5. Zároveň na pochodu v cíli pomáháme ve stánku rozdávat sušenky a botičky, což je opravdu hezký zážitek 🙂 . Létošní ročník bude odlišný od předchozích ročníků, co se týče organizačních věcí např:. přihlašování bude on-line, placení předem přes bankovní portál atd…… z tohoto důvodu, bychom chtěli rádi předběžně zjistit zájem o akci.

Nicméně na průběhu akce tyto změny nemají moc velký vliv. Akce začíná ráno, kdy jako pořadatelé odjíždíme pořadatelským autobusem většinou z klubovny, ale přesné místo se včas dozvíte. Autobusem jedeme do Votic, kde začíná dětská trasa, o délce 24 km. Pokud se bojíte, že by to holky neušli, tak nemusíte mít obavy. Máme na to celý den 🙂 a z minulých ročníků jsme to s dětmi zvládly ujít za ccc 4 – 5 hodin. Zbytek lidí, kteří se neúčastní pochodu jedou autobusem rovnou do cíle (Prčice), kde pomáhají stavět stánky, vybavit je botičkami a sušenky a začínají vydávat botičky a sušenky lidem, kteří došli/dojeli do cíle. Největší množství lidí, kteří docházejí do cíle je cca 15:00 – 18:00, takže i holky kteří jdou pochod, si rozdávání botiček a sušenek bohatě užijí 🙂 . Do Prahy se vracíme opět pořadatelský autobusem a spíše na večer 🙂 .

Tudíž momentálně bychom chtěli vědět míru zájmu o tuto akci a jakým způsobem se holky této akce zúčastní. Jsou dvě možnosti: 1) pojedou autobusem přímo do cíle, kde budou pomáhat stavět stánky, 2) půjdou dětskou trasu z Votic (24 km) a až potom pomůžou s výdejem sušenek a botiček. Ze zkušeností z minulých ročníků, bylo vždy lepší, když mladší děti šli pochod a užili si trasu a starší, kteří už se nechtěli zúčastniti pochodu jeli do cíle 🙂 .

Jelikož je na létošním ročníku registrace a placení přes internet a navíc ještě datově ohraničené, na rozdíl od minulých ročníků (registrace a platba na místě), musíme vědět už v nějakém předstihu počty pochodníků (ti kteří půjdou pochod) a počty těch kteří pojedou přímo do cíle, abychom informovali organizátora cíle s kolika lidmi může počítat s pomocí stavbou stánků a s jejich začáteční obsluhou.

Je to sice až za měsíc a půl ale čas rychle běží, obzvlášť teď, kdy bude skoro každý víkend nějaká akce, tudíž nenechávejte svoje rozhodnutí na poslední chvíli. Zatím nechceme dávat přihlašování na tuto akci do nějaké přesného data, ale pro vaší představu, registrace je spuštěna od 5.5 do 19.5. a určitě chceme, jako přístav platit účastnický poplatek na začátku spuštění registrace. Předem, ale upozorňujeme, že v případě vyplněného políčka odpovědí NEV´ÍM, do večerních hodin dne před uzávěrkou přihlašování, budeme brát jako NE !!!!!!!

Svoji účast a způsob účasti (např:. ANO – pochod; ANO- cíl; NE) vyplňte zde do přihlašovací tabulky do sloupce Pochod Praha Prčice

Podrobnější informace budou přidány později 🙂 .

You may also like...