Navigamus 2022

Za chvíli nás již čeká Navigamus – celostátní setkání vodních skautů, které se koná jednou za tři roky. (POZOR – týká se jen již přihlášených a zaplacených, již se nelze přihlašovat) Pro děti je zde připravena spousta aktivit a soutěží, samozřejmě se jezdí i na vodě včetně plachtění. Odjíždí se ve čtvrtek odpoledne, na pátek dostanou děti uvolnění do školy. Důležitou součástí letošního ročníku je, mít s sebou vyrobenou mývalí škrabošku. Vyrobte jí prosím doma s dětmi a nezapomeňte ji přibalit do batohu. Stačí nakreslená na čtvrtku se stuhou za hlavou.

sraz: ve čtvrtek v 15:45 v klubovně

s sebou: spacák, karimatku, kroj (tričko, šátek, tmavé kraťasy/sukně), převlečení na vodu, převlečení do lesa, oblečení na pobíhání v kempu, plavky, ručník, hygienické potřeby, zápisník, tužku, uzlovačku, KPZ, baterku, nožík, ešus nebo misku, hrníček, lžíci, čtvrteční večeři, 50 až 100,- Kč kapesné na suvenýry z Navigamu, malý batůžek na výlety, láhev s pitím (minimálně 0,7litrů), mývalí škrabošku
Vše bale do jednoho batohu! Ideální je, pokud budete balit s holkami, ať vědí, kde co mají. (prosím snažte se vše zabalit dovnitř batohu, visící věci na batohu ničí záda a již předem holkám nastavte bederní pás)

návrat: v neděli v 16:20 autobusové nádraží Holešovice případně 17:00 v klubovně

You may also like...