Nakládání vozejku, nošení lodní pytlů a záhadná obálka

Na přípravce jsme si ve vedení rozmýšleli, kdy budeme nakládat velký vozejk. Konečné datum jsme určili na čtvrtek (29.6.). Vozejk budeme nakládat od 17:00, tudíž pokud máte čas a chuť nám pomoci (spíše silní tatínci J), jste srdečně vítáni.

Ve čtvrtek (29.6.) i v pátek (30.6.) od 17:00 je možné přinášet lodní pytle, které se odvezou autem na tábořiště. V sobotu na sraz přijdou holky v kroji s malým baťůžkem, pitím, jídlem, pozvánkou a s papíry, které jste ještě neodevzdali (především bezinfekčnost, potvrzení od doktora a souhlas s poskytováním údajů).

Rodiče, kteří nám přišli v sobotu pomoci, velmi děkujeme. Budeme se těšit ve čtvrtek na druhém pokus naložit podsady a další věci co jsou v plecháči nebo přichystané z víkendové přípravky 🙂 .

Poslední informace se týká obálky, kterou najdete ve svých schránkách na adresách trvalého bydliště. Tuto obálku si holky pečlivě přečtou, jelikož se v ní nachází důležitý dopis pro účastníky letošního tábora. Na sraz je potřeba nezapomenout i jeden určitý barevný papír, který v obálce naleznete 🙂 .

You may also like...