Příspěvky + akce jaro 2015

Vážení rodiče,

nastalo nám nové pololetí a s tím i vybírání příspěvků na jaro 2015.

Příspěvky jsou 600,- Kč, Číslo účtu 2400529789/2010 (Fio banka), specifický symbol 1104, variabilní symboly posílám v příloze. Prosíme zaplatit do konce února.

V nejbližších dnech vám pošlu kompletní seznam akcí, zde posílám přehled těch nejdůležitějších.

Kdo bude chtít jet na Navigamus – přihlašte e prosím co nejdříve. Upozornňuji , že vedení Želv se této akce nezúčastní, ale Rackové přislíbili pomoc a Želvy pojedou s nimi. Předběžně máme rezervováno 5 míst. Přihlašte se prosím do 20. 2. , zálohu prosíme do konce února (je možné se individuálně dohodnout)

blízká akce je lyžařský tábor 21.2.-1.3. (přihlašování ukončeno), informace k akci i s přihláškou jsem posílala rodičům dětí, kterých se to týká v samostatném mailu. Prosím, pokud někdo budete chtít půjčit sjezdové lyže, tak se nejpozději dnes ve čtvrtek 12. 2. domluvte s Gumou (kapitán přístavu).7. – 8. 3. velká jarní brigáda v areálu kluboven i pro rodiče, budete-li v Praze, uvítáme pomoc. Vzhledem k tomu, že práce bude i fyzicky a manuálně náročnější, pokud se budou chtít Želvy zúčastnit, tak by byla dobrá i přítomnost rodičů, kteří by jim pomohli. Akce je dobrovolná.Velikonoce – letos jsou určeny pro starší (oddíly Albatrosové, Kačky, Bobři),

 

28. – 29. 3. Akce čoko – savo
24. – 26. 4. Setkání oddílů Prahy 3, Svojsíkův závod (postupově pro skauty a skautky),
8. – 10.5.  Sázavské pádlo – první jarní akce na vodu
16. 5. pochod Praha – Prčice – pomoc s organizací, možná i účast na samotném pochodu (pro ty zdatnější)
4.-7.6. Navigamus 2015 – celostátní setkání vodních skatů se zahraniční účastí na Seči. Na pátek se bude uvolňovat ze školy, je nutné se přihlásit do 20. 2. se zálohou 400,- Kč na účet. Celkovou cenu odhadujeme na 1000 korun. Více podrobností je na stránkách (Navigamus).1.(3.) – 18. 7. Tábor – tábor letos vychází delší, je tedy pravděpodobné, že vyrazíme již ve středu 1.7. Zatím ale účast nepotvrdili všichni vedoucí, je tedy možné, že bychom jeli až 3.7.  Na tábor jedeme společně s oddílem Racků, bude částečně stálý a částečně putovní.
O dalších chystaných akcích se dozvíte co nejdříve.

You may also like...