Vánoční besídka a hory

Přehled vybraných akcí na zimu 2015/2016
17. 12. – Vánoční schůzka – malé představení pro rodiče, cukroví apod.

19. 12. – Vánoční besídka 4. přístavu – Vánoční besídka bude tentokrát v  přírodě – Krásná Hora u Čerčan – celkem cca. 14 km, každý oddíl přiychystá malé představení pro ostatní oddíly

22. 12. – (asi v 18 hod) Vánoční koncert – členové přístavu, kteří hrají na nějaký hudební nástroj mají možnost předvést, co se naučili, na Vánočním koncertě, který probíhá v klubovně, pokud Vaše dcera na nějaký nástroj hraje (piano je k didpozici na místě) a chtěla by se koncertu zúčastnit, tak se nám prosím přihlašte – do mailu prosím napište nástroj, název skladby nebo skladeb a přibližnou délku vystoupení.

28. 2. – 2. 3. 2016 (jarní prázdniny Prahy 1 – 5) – Zimní lyžařský tábor – náš přístav (tj. všechny oddíly) pořádá každoročně lyžařský tábor pro všechny děti, jezdíme na sjezdovky  i běžky, není nutné, aby děti uměly lyžovat, je však potřebné, aby byly samostatné – tj. převlékání, dokáže si ohlídat vlastní věci, dokáže se přizpůsobit táborovému řádu, vydrží v zimě delší dobu venku apod. Na tábor je možné se přihlásit v samostatném formuláři ZDE a to do konce listopadu. Poté bude přihlašování uzavřeno a již nebude možné se dohlásit (je to z kapacitních důvodů, buď se vejdeme na jedno místo společně, nebo se budeme muset rozdělit a jet na více míst). Vedení Želv se zimního tábora nemůže zúčastnit (ani jedna z nás není z Prahy 3 a jarní prázdniny máme jindy a nemůžeme se uvolnit z práce ani školy), s Želvami pojede maminka bývalé Želvičky, nyní Kačky Barči – Kateřina Musilová – Danělka (také skautka a členka přístavu), pomoc přislíbili vedoucí Kaček a Albatrosů (starší kluci). Prosím přihlašujte se….

You may also like...