schůzka v loděnici 13.5. 2021

První naše schůzka po obnovení činnosti bude v loděnici. Pro nováčky to bude něco, co s námi možná vůbec nezažili, ale určitě se nemusí obávat z neznalosti. Na vodě si vše vyzkouší a naučí od vedení nebo od starších členů 🙂 .

V reakci na předešlé schůzky tohoto typu, jsme se rozhodli dát sraz přímo v loděnici na Zlíchově. Pokud by byl problém doprovodit vaše dítě do loděnice na Zlíchov, lze se domluvit individuálně přes mail nebo SMS zprávou. 🙂

PODMÍNKY PRO ÚČAST NA SCHŮZKÁCH VZDĚLÍME CO NEJDŘÍVE !!!!!!!!!!!!

Pro zvídavé rodiče, je možné na této stránce shlédnout podmínky k obnovení skautské činnosti (schůzky, jednodenní akce,……), podle kterých se naše organizace bude řídit. Pokud, ale nedojdete k porozumění textu na této stránce, budeme ještě posílat stručnější shrnutí pravidel.

sraz: 17:00 u loděnice (mapa)

návrat: 19:00 tamtéž

s sebou: náhradní spodní prádlo/plavky, ručník, tričko, kalhoty (nejlépe pod kolena, NE DŽÍNY), pití, svačinu, boty do vody (boty s pevnou špičkou a měly by držet na noze (ideálně staré tenisky)), šusťáková bunda, ručník, igelitová taška na mokré věci

 NA VODU JSOU NEVYHOVUJÍCÍ SANDÁLE/GUMOVÉ BOTY/HOLÍNKY KVŮLI UKLOUZNUTÍ NA MOKRÉM POVRCHU A NÁSLEDNÉM ZRANĚNÍ !!!!!!!!),

Rádi bychom Vás upozornily, že i přes dnešní předpověď zůstává stále jako místo schůzky loděnice. Při současných pravidlech není možné jít nikam dovnitř, proto zůstáváme u původního plánu.

Připravte se tedy prosím na nestálé počasí a nezapomeňte nepromokavou bundu a převlečení 🙂 .

You may also like...