Trénink a brigáda v loděnici na 3 jezy v neděli (25.9.)

Během dne proběhne poslední trénink na závod a budeme i opravovat naší loď, na které pojede naše posádka v kategorii OPEN. Tento trénink se týká posádek se jmény (bez náhradníků) lodí Karkulka a Kormorán, jelikož ty budou mít v tento den v loděnici kormidelníka.

Rozpis posádek:
Karkulka: Jana, Anežka, Verča, Pája, Izi, Klárka Š. (náhradnice: Áňa)
Kormorán: Háňa, Hanka, Happy, Sára H. , Stella, Gigi, Anička (náhradnice: Rina )
Vlnatka: Slon, náhradnice (RIna, Áňa) , Zita, Šmoula, Terka, Bety

Sraz: v 9:00 v loděnici na Lihovaru
Návrat: v 16:00 v loděnici na lihovaru
S sebou: pití, jídlo na celý den, oblečení na vodu,

Ti co se nevidí v rozpisu posádek, ale přihlásili se do tabulky, nezoufejte, že se této akce nemůžete zúčastnit. Přihlášku lze ještě do 27.9. upravovat, tudíž pokud někdo onemocní je zde šance si sjet závod. Nicméně této akce se dá zúčastnit i na souši a to tím, že budete fandit na Karlově mostu všem našim posádkám v přístavů. Ze zkušeností z předchozích ročníků, první lodě přijíždějí k mostu v cca 10:15 s nejstarší závodnickou kategorii (roveři a rangers) Poté budou průběžně přijíždět i mladší kategorie, od roverů přes světlušky (Karkulka, Kormorán) až k OPEN žáci (vlnatka).  Holky by mohli k mostu dorazit v cca 11:00.

Další možností jak se této akce zúčastnit je přímo na lodi. Po závodě je potřeba vrátit lodě zpět do loděnice. Z minulých 2 ročníků se nám osvědčilo přepravit poměrně velké množství lodí po vodě přes plavební komory. Holky, které se nevešli do posádek, bychom rádi uvítali na zpáteční cestě do loděnice. Pokud jsou zde rodiče, kteří by se rádi svezli na lodi a pomůžou nám s převozem, budeme jedině rádi, když Vás uvidíme na dolním cípu Štvanice, kde je cíl závodu. V dolním cípu ostrova obvykle dorazíme v cca 11:45.Pro bližší informace přikládám odkaz na oficiální stránku akce, kde budou průběžné informace, později výsledky závodu a fotky ze závodu https://3jezy.skauting.cz/propozice .

V případě, že bude nějakému oddílu chybět členové do posádek, budeme domlouvat možnost doplnění lodí našimi holkami. Toto se týká pouze v případě kategorie OPEN.

Bližší informace s naší organizací (sraz, návrat, s sebou) přijdou během příštího týdne. Jelikož je to přístavní akce, počítejte s podobnými nebo totožnými informacemi s ostatními oddíly. Za náš oddíl je vedoucím akce Jana :-)

You may also like...