Prahou plnou strašidel 7.1. 2023

Tuto sobotu (7.1.) nás čeká tradiční orientační závod po Starém Městě, kde závodníci hledají Pražská strašidla. Na tuto akci už není možné přihlásit hlídky do závodu, s těmi, kdo byli včas přihlášeni v naší přihlašovací tabulce, počítáme (nejpozději do 24.12.). Nicméně existuje kategorie V (veřejnost), kde si závod případně můžete projít sami.

Stejně jako minulý ročník, budou 3 starty/cíle rozmístěné po Starém Městě. Je dobré, aby měli holky do hlídky aspoň jeden mobil nebo hodinky, takže pokud holky něco takového mají, určitě ať si to vezmou s sebou na závod. Na startu holky dostanou mapu s územím, kde hledají strašidla a telefonním číslem. Vždy je však jen jedna mapa do skupinky, proto pokud máte k dispozici mapu Starého města, či například jen plánek, určitě vezměte s sebou.

Více informací k závodu najdete na jeho stránkách: https://strasidla.skauting.cz/

Sraz: ve 13:50 v klubovně nebo 14:30 na startu (startujeme z Dušní 19)

Návrat: 17:15 na startu nebo 18:00 v klubovně

S sebou: teplé pití, svačina, propiska, zápisník/papír, klíč k šifrám (holky dostaly papír na schůzce), hodinky/mobil/chytré hodinky, případně mapa nebo plánek Starého Města (území, kde se bude závod odehrávat, ohraničují ulice Národní, Na Příkopě, 28. října, Revoluční a nábřeží od ulic Revoluční a Národní)

You may also like...