První informace k zimnímu táboru

Jedná se o termín v době jarních prázdnin Prahy 1 – 5, dětem odjinud jsme schopní napsat uvolnění do školy.Tábor se uskuteční od soboty do neděle tzv.: 11. – 19. 3. Lyžovat budeme od druhého dne tábora.

Ubytovaní budeme na chalupě bývalého člena Racků v Orlických horách. Na chalupě budou přespávat děti oddílů Želv a Racků.
Tábor bude zaměřen na sjezdové lyžování i běžky, nebudou chybět prohlídky okolí, návštěva bazénu a samozřejmě hry, soutěže a společné večery.

Návrat a sraz:
Přesné místa a časy srazu a návratu budou upřesněny později.
Návrat budeme plánovat k odpoledni/večer (cca od 17:00), ale záleží na tom, kdy dorazí auto s věcmi a zda se zdrží na cestě zpět do klubovny.

Odevzdání přihlášky:

Přihlášku je možné odevzdat kdykoliv během schůzky nebo akce. Nejpozdější termín odevzdání je v den odjezdu. Pokud má dítě nějaké zdravotní omezení (strava, léky,….) napište to prosím pod přihlášku.

Placení:
cena: 4000,- Kč / 3 000 pro sourozence
účet přístavu: 2101999393/2010 (Fio Banka)
specifický číslo: 232204
variabilní číslo: číslo najdete v záložce „platby“, která je schovaná pod ikonkou „pro členy“ (chráněno heslem) nebo můžete symbol nalézt v emailu o příspěvcích
zpráva pro příjemce: zimní tábor 2023– ZEL – jméno dítěte

Prosíme posílejte platby ideálně do 24.2., pro koho by to byl problém, samozřejmě se nic nestane.

Pokud byste si chtěli ověřit, že vaše platba došla, je možné se podívat na transparentní účet zde: https://www.fio.cz/bankovni-sluzby/bankovni-ucty/transparentni-ucet/vypis-transparentnich-uctu
Dostanete se na stránku, kam je potřeba do formuláře zadat číslo účtu (ten, na který platíte 2101999393) – a po potvrzení se ukáže, jestli platba došla.

Vyskytne-li se problém poslat peníze včas nebo by někdo raději platil v hotovosti, ozvěte se prosím vedoucímu akce nebo některému z vedoucích oddílu. Pokud někomu přispěje zaměstnavatel a vyžaduje fakturu, dejte prosím včas vědět (mailem s fakturačními údaji a požadovaným textem na faktuře), abychom měli peníze do tábora na účtu.

Vybavení na tábor:
Na našich stránkách již můžete najít předběžný seznam vybavení. Na případné důležité věci včas upozorníme.

Vybavení na sjezdové lyžování by měl mít každý vlastní (v omezené míře bude možné zapůjčit z přístavu), Běžky bohužel letos nemůžeme zapůjčit, proto pokud chcete, aby vaše dítě vyrazilo na běžky, je potřeba mu je zapůjčit z půjčovny. Lyžařské vybavení (lyže, snowboard, běžky) se budou v klubovně nakládat do vozejku a to v pátek od 17:00. Tyto věci (nejlépe podepsané!) lze přinést do klubovny od úterý do čtvrtka v době schůzek. Batoh si holky povezou v sobotu na zádech, a poté s ním půjdou pešky ke klubovně, tudíž prosím myslete na to, že váhu svého batohu musejí unést samy! Mějte vše zabaleno do jednoho batohu (krosny), včetně malého baťůžku. Pro nošení není vyhovující aby, na batohu vyseli věci (např.: boty, hrníček, atd….). Jediné vybavené, které je povoleno mít mimo vnitřek batohu je karimatka a pití.

Odkaz na stránky s vybavením: https://zelvy4pvs.skauting.cz/?page_id=1841

Kontakt během tábora

Pro jednoduší komunikaci bezi Vámi a námi, prosím v případě problémů zkontaktujte hlavního vedoucího tohoto lyžařského tábora. Samozřejmě platí to i pro oddíl Racků J. Hlavní vedoucí akce je Jana. V případě nějakého problému, kontaktujte pouze ji.

kontakt: 737 745 933

soubor s informacemi a s přihláškou, která je nutná odevzdat najdete zde

You may also like...