Prahou přes 3 jezy – 28.9. 2023

Na svatého Václava se koná tradiční závod na pramicích v centru Prahy, při kterém lze sjet 3 pražské jezy. Pokud má někdo zájem pomoci s organizací akci, ozvěte se na tento email 3j-pomoc@hkvs.cz

sraz: 8:00 v loděnici na lihovaru. Pokud by s tím byl problém, lze dorazit do klubovny v 7:00, ale je potřeba to předem ohlásit a domluvit se.

návrat: 16:30 v loděnici na lihovaru

s sebou: kroj!! (kdo nemá, řekne si), kompletní převlečení na vodu (případně druhé suché obležení na cestu zpět), 50,- na startovné, vlastní hrneček do cíle.

Této akce se dá zúčastnit i na souši a to tím, že budete fandit na Karlově mostu všem našim posádkám v přístavů. Ze zkušeností z předchozích ročníků, první lodě přijíždějí k mostu v cca 10:15 s nejstarší závodnickou kategorii (roveři a rangers) Poté budou průběžně přijíždět i mladší kategorie, od roverů přes vlčata (Jupovka) a světlušky (Karkulka, Kormorán). Holky by mohli k mostu dorazit v cca 10:45.

Po závodě je potřeba vrátit lodě zpět do loděnice. Z minulých 2 ročníků se nám osvědčilo přepravit poměrně velké množství lodí po vodě přes plavební komory. Holky, které se nevešli do posádek, bychom rádi uvítali na zpáteční cestě do loděnice. Pokud jsou zde rodiče, kteří by se rádi svezli na lodi a pomůžou nám s převozem, budeme jedině rádi, když Vás uvidíme na dolním cípu Štvanice, kde je cíl závodu.  Zpět do loděnice pojedeme všichni – !není možné odcházet přímo ze Štvanice! (pro lepší koordinaci odjezdu přes komory)

Posádky na závod jsou takto:

Kormorán: Žužu, Slon, Anička, Omítka, Mašinka, Sára Rina (kategorie A – žabičky)

Karkulka: Jana, Happy, Izy, Pižďucha, Thea, Gigi (kategorie A – žabičky)

Jupovka: Hondzik, 2 rackové, Limi, Šmoula, Salát (kategorie – A vlčata)

You may also like...