Sázavské pádlo 8. – 10. 5. 2015

Předběžné info  k Sázavskému pádlu.
Sraz v pátek 8. 5. 8:30 v klubovně
Návrat bude v neděli v 16:30.
Cena 500,- Kč.
s sebou: kroj, zápisník, KPZ, tužku, uzlovačku, karimatku, spacák, ešus, lžíci, věci na vodu, oblečení na spaní (teplé), pevné boty, tenisky, tepláky nebo kalhoty na ven, pláštěnku, plavky,  hygiena, ručník, spodní prádlo, oběd na pátek (případně i svačinu). Vše sbaleno v 1 batohu popř. lodním pytli + malý batůžek na svačinu.
Věci na vodu: plavky, tričko, kraťasy, pokrývka hlavy šusťáky, šusťáková bunda, pevné boty (tj. tenisky, event. neoprenové boty a do bot ponožky – jsou nutné, jinak si děti odřou nohy od kamínků, které v botách určitě budou mít. Počítejte s tím, že si boty namočí (i oblečení) a že si je budou obouvat mokré (prosím zdůrazněte jim, že si nemají brát suché boty, pokud mají už jedny mokré, protože pak nebudou mít v čem chodit, my jim to sice říkáme a kontrolujeme, ale není v našich silách si pamatovat, kdo měl které vodní boty, a taky je prosím podepište (nejlepší je, pokud mají podepsané všechno, ale alespoň vodní boty, stejných tenisek se sejde několik a těžko je pak třídíme), je dobré mít vodní věci zabalené v jedné igelitce a nadepsané, že jsou to vodní věci, děti se v tom pak lépe orientují.
Pokud budete mít jakékoliv nejasnosti k vybavení, prosím ptejte se. Je důležité aby děti měli dost oblečení, ale také aby si byly schopny unést batoh.
Kdo má zájem jet, prosím o vyplnění tohoto formuláře. Čím dříve, tím lépe. Formulář je společný i pro Racky, rovn졞 budeme mít společnou část programu a budeme spolu vařit.
Spí se v Pikovicích v kempu ve stanech. Závodníci stráví celou sobotu na vodě, v neděli bude doprovodný program. Pro ty, co nezávodí, bude připraven program na suchu (pěší výlet + hry + budeme fandit závodníkům)  i na vodě (určitě se projedeme na pramici v nejbližším okolí kempu).

You may also like...