pečení pro nemocnici

V současné době je práce pro člověka, pracujícího ve zdravotnickém prostředí velice náročná. Slyšíme z různých zdrojů, jak jsou přetížené nemocnice a zdravotnický personál jede na maximum svých sil, které jim ještě zbývají. Z tohoto důvodu jsme se rozhodli těmto lidem dodat energii, sílu a naději. Jako členové organizace Junák – Český skaut, kde pomoc bližním má své místo už několik desítek let, nabídneme pomoc Fakultní nemocnici Královské Vinohrady ve formě sladkých nebo slaných dobrot 🙂 .

Tímto bychom rádi holky požádali, aby doma sami nebo jako rodina upekly něco dobrého pro tyto lidi, kteří nasazují své životy, aby zachránily spoustu jiných lidských životů. Hotové výrobky dejte do nějaké krabice (krabice od bot, papírová skládací krabice,….) nebo zabalit do nějakého obalu (alobal, fólie,…….). Pokud chtějí holky přidat nějaký vzkaz, fotky z pečení nebo obrázek, samozřejmě to zdravotníci rádi uvítají a potěší je to 🙂 . Dne 26.3. budeme tyto dary odevzdávat nemocnici. Ještě předtím, se ale sejdeme před klubovnou, kde vybereme od všech upečené dary, které poté mi vedoucí společně s 2 – 3 holkama odvezeme do nemocnice. Členky budeme vybírat před klubovnou, takže se nebojte přijít 🙂 . Pokud Vám situace neumožňuje předat dar, ale chcete poslat aspoň vzkaz jsou zde na výběr 2 varianty. Buď je možné ho říct na konci zítřejší on – line schůzky a mi ho připojíme k ostatním nebo ho poslat na želví email a opět ho dáme k ostatním vzkazům 🙂

Na srazu se budeme snažit nedělat moc velké skupiny a snažit se dodržovat požadované rozestupy. Samozřejmě pokud budete chtít, se dozvědět, jaké byly reakce od zdravotníků, kteří dary přijímali, rádi Vás uvidíme, až se vrátíme zpět z nemocnice:) .

sraz: 14:15 silnice odbočující doprava směřující na nákladový nádraží – kousek od klubovny !!!!!!!!

na sebe: šátek, krojové tričko, krojové kalhoty, podle počasí další vrstvy POD KROJOVÉ TRIČKO !!!!!!!, RESPIRÁTOR !!!!!!!!!

s sebou: dary, dobrou náladu 🙂 .

návrat: 16:00 tamtéž jako sraz

Pokud budete mít nějaké otázky či nějaký problém nebojte se na nás obrátit 🙂 .

You may also like...